Bästa anti-malware programmen

I dag är det viktigt att du är skyddad mot datavirus eftersom sådana kan infektera samt göra skada på dina sparade filer på datorn. Lyckligtvis finns numera många program som kan ge dig det bästa skyddet mot skadliga virus. Några av dessa är väldigt dyra att köpa medan andra går att ladda ner helt gratis. Det är alltid bra att först ladda ner en gratisversion av programmet så slipper du betala pengar i onödan. Blir du senare nöjd med programmet kan du köpa det.

Att välja ett rätt program

Det är inte alltid lätt att välja mellan olika program som passar just dig. Det räcker bara att du googlar på antivirusprogram. Då dyker hundratals sådana upp. Om du är osäker på vilket program du skulle behöva använda dig av kan du i första hand vända dig till en expert som kan ge dig de bästa råden. Men du kan även här hitta information om några av de bästa Anti-Malware programmen som finns att ladda ner.

Image result for Malwarebytes Anti-MalwareMalwarebytes Anti-Malware

Här är en av de bästa programvarorna som finns att ladda ner. Detta beror på dess effektivitet. Malwarebytes Anti-Malware är en programvara som används för att upptäcka hot och skadlig kod på din dator. När den har upptäckt några hot kan du själv välja, vilka åtgärder som behöver vidtas. Denna programvara passar just dig om du drabbas av malvara och vill bli av med den. Du kan ladda ner Malware Anti-Malware gratis men då väljer du själv när den ska skanna efter hot och skadlig kod. Vill du att den ska använda realtidsskydd måste du betala en licensavgift. Att ladda ner en gratisversion av programmet kan vara en bra början på dataskydd du behöver ha.

Kaspersky Anti-Virus

Detta program används för att skydda din dator från virus, spionprogram och trojaner men även sådana virus som kan låsa alla dina filer. Om du väljer att ladda ner detta program får du ett bra skydd mot oönskade virus som kan skada din dator. För att kunna ladda ner Kaspersky Anti-Virus på din dator måste du köpa själva programmet men du kan även använda dig av en gratisversion som heter Kaspersky Free. Den ger dig ett bra skydd mot farliga virus som kan orsaka försämrad prestanda på din dator. Denna programvara används för att automatiskt blockera farliga filer, webbplatser och applikationer.

AVG AntiVirus Free

Detta är ett av de mest kända och använda antivirusprogrammen som används för att skydda datorn från farlig kod, skadliga länkar och webbsidor. Om du vill skydda din dator från sådana är det bra att ha denna programvara installerad på din dator. Om det dyker upp några hot mot din dator medan du googlar eller facebookar får du en varningssignal innan du väljer att klicka på länken.

Avast Free Antivirus

Detta programm ger dig ett kostnadsfritt virusskydd som du kan använda dig av länge. På detta vis kan du spara pengar och samtidigt skydda din dator från skadliga virus. På grund av dess effektivitet är det många som väljer att ladda ner det. Det som är riktigt bra med detta program är att det är enkelt att ladda ner det och det skyddar dig i realtid.